Donnerstag, 20. Juli 2017

Liberec - Boleslav 4: 2, svižný zápas domáci rozhodli v závere

bet365 bonus width="400" style="display:block;margin:auto;text-align:center;" src="http://1gr.cz/fotky/idnes/15/073/cl6/MIN5cd51e_P201507260568701.jpg" />

Pre Liberec to bola generálka pred štvrtkovým vstupom do kvalifikácie o Európsku ligu proti Kirjatu Šmona. Naopak Mladá Boleslav vyradenie v druhom predkole na ihrisku Stromsgodset nenapravila. Nepomohol jej ani uzdravený Milan Baroš, bet365 ktorý nastúpil na poslednú štvrťhodinu za stavu 2: 3. Vzápätí hostia inkasovali štvrtýkrát.

Pritom súboj dobre rozohrali, po polhodine sa k žrdi trafil Magera. Ale radosť im nevydržala dlho, domáci z protiútoku získali penaltu po spornom zákroku brankára Veselovského a Šural vyrovnal. Krátko po polke otočil skóre Bakoš. Po hodine hry striedajúci Skalák vyrovnal.

Kto potom urve vedenia?Bo li to Liberečtí, premiérový ligový gól Bartošáka bol víťazný. Tretí a štvrtý gól Liberca strelili obrancovia.

"Prvý polčas nebol náš výkon ideálne, trošku sme sa ním pretrápil. Jedným z kľúčovým momentom bolo, že sme si hneď z protiútoku došli pre faul a dokázali porovnať. Druhú polovici sme ale odohrali vo veľkom štýle, takto nejako by som si to predstavoval, "povedal liberecký kouč Jindřich Trpišovský.

V prvej polovici sa hral v poli vyrovnaný zápas, ale hostia boli nebezpečnejší. Prvú veľkú šancu mal v 24. minúte Klobása, ktorý išiel sám na Koubka, ale v tiesni minul. Vo 34. minúte už Mladá Boleslav slávila vedenia. Po chybe libereckej obrany vystrelil z hranice vápna Magera a trafil sa presne k vzdialenejšej žrdi.Skóroval vo štvrtom z posledných piatich ligových duelov.

Radosť ale hosťom vydržala len dve minúty. Arbiter Paták odpískal po zákroku hosťujúceho gólmana V eselovského na Bartošáka penaltu, ktorú najlepší liberecký strelec minulej sezóny Šural s prehľadom premenil. Chvíľu nato šiel z uhla Klobása opäť sám na bránku, ale oblúčik cez Koubka mu nevyšiel.

Tri minúty po zmene strán domáci otočili stav. Po prízemnom centre posunul balon ľahu pred bránku Šural a Bakoš ho pohodlne doklepol do siete.


Ani Liberec ale dlho neviedol. Striedajúci Skalák bol na ihrisku päť minút, keď si v 62. minúte nabehol na Magerovu kolmici, posadil na zem protihráča a krížnou strelou z uhla zrovnal.

Prestrelka tým ešte neskončila. V 69.minúte sa po tvrdom vzdušnom súboji Bakoša s Křapka zniesol vysoký loptu k přibíhajícímu Bartošákovi a domáce bek sa hneď pri svojej prvoligového premiére dočkal prvého gólu.

O tri minúty neskôr sa na trávn ik dostal domáci navrátilec Rabušic, ktorý v Slovane hosťuje z talianskej Verony. Vzápätí k premiérovému súťažný štartu za Mladú Boleslav nastúpila letné posila Baroš.

Na porovnanie už ale ani on hosťom nedopomohl. Naopak, v 81. minúte Veselovský neudržal Šuralovu strelu a dobiehajúci Švejdík v akrobatickej pozícii dotlačil loptu za čiaru. Dal tak svoj prvý súťažný gól za Liberec. V 87. bet 365 minúte mohol osláviť návrat do Slovana bránkou Rabušic, ale postranný rozhodca odmával tesný ofsajd.

"Zápas sme si prehrali sami.Myslím, že do istej miery rozhodla prvého polčasu. Mali sme hru celkom pod kontrolou, dostali sme sa do vedenia. Po našej vedúcej bránke sme ale vzápätí inkasovali a v druhom polčase sme sa dostali do nepríjemnej situácie, že sme čoskoro prehrávali. Podarilo sa nám b et365 mobil porovnať, ale dve hrubé chyby v podstate rozhodli o výsledku, "ľutoval boleslavský kouč Karel Jarolím.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen