Donnerstag, 20. Juli 2017

Žltý deň skončil v bolestiach. Polámaný líder Tour Martin odstúpil

Cyklistická lavína sa hrnula do cieľa 6. etapy Tour v Havre, mierne stúpanie začalo deliť spurtery od mužov reálne pomýšľajúcich na prvenstvo v etape, keď prišla katastrofa.

Martin zavadil predným kolesom o to zadné súpera z tímu Europcar, ťažisko ho poslalo na pravú stranu, kde zmietol ďalšie dva mužov vrátane Taliana Nibaliho a po salte skončil na zemi. A na ľavom ramene.

"Pády v malých rýchlostiach bývajú tie najhoršie," hovoril neskôr.

Takmer celý tím Etixx-Quick Step sa zhlukli okolo žltého kráľa Tour ležiaceho na asfalte, zatiaľ čo Zdeněk Štybar letel za víťazstvom.Muži v modro-čiernych dresoch aj majster sveta Kwiatkowski oddane vyčkávali a keď sa Martin konečne posadil be t365 mobil na bicykel a rozbehol, do cieľa mu tlačením pomáhali Kwiatkowski s Belgičan Vermot.

Pád zabrzdil alebo prípadne zrazil aj mnohé favoritov celkového poradia : Nibaliho, Quintana, van Garderen, Frooma. Vzhľadom k tomu. že k nemu došlo v neutralizované zóne, neboli bet365 bonus časovo nijako postihnutí.

"Vyviazol som len s drobné odreniny na kolene," písal Brit Froome, ktorého pád takisto zasiahol, na Twitter. "A dúfam, že všetci, hlavne Tony, budú OK."

Nestalo sa.

Smutné správy zazneli z nemocnice v prístavnom meste. Kľúčna kosť bet 365 je napoly, Martinov štart v 7. etape Tour vylúčený.Tri dni po tom, čo sa v bolestiach a so zlomeninami s Tour lúčil švajčiarsky pretekár Fabian bet365 Cancellara, závod prišiel o ďalšie veľké meno, hoci Martin sprvu bojovne hlásal: "Chcem bojovať, napriek bolesti a fraktúre."

" ja dúfal, že o neho neprídeme, ale chlapci si tým boli istí. Oni vedia posúdiť situáciu lepšie, "hovoril manažér stajne Patrick Lefevere. "Je smutné takto prísť o žltý dres. Nezabudnite, že vláčik pre Marka Cavendisha príde o jedného muža a že Tony bol tiež jedným z najsilnejších pre tímovú časovku.


"

Nemecký šampión tak v Livarot na štarte siedmeho dňa stáť nebude a žltý dres má po ňom prevziať Chris Froome.Britský pretekár však už naznačil, že Tour by na jeden deň mohla putovať bez lídra, že by žltý dres neprevzal.

Z rešpektu k padlému kráľovi.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen