Dienstag, 18. April 2017

Danny Care rýchle myslenie dáva Harlekýn priestor odložiť Worcester

V týchto prvých januárových dňoch ťažkých dôvodov a špliechanie bahno to trvá značné úsilie, aby vykúzliť niečo slušného zo slizu.Kredit potom pre Worcester a Harlequins pre túto galantnú šesť skúšku výstavy na nasýtené, duch-sapping povrchu viac vhodný pre shire kone ako show pony. Zatiaľ čo Quins, nádherne klinické za prvých 50 minút, zaslúžil Ich najnovšie víťazstvo na treťom mieste v tabuľke Premiership boli bojovníci, ktorí skončili silnejší po hrubom polčasovom slovnom bičovaní od Deana Ryana.Ed Slater zranenie kolena dodáva Eddie Jonesovej problémy s výberom Anglicka Čítať ďalej

Ich dopredu sa neustále zlepšujú, ale Ryan sa stále v iac unavuje z konštantných nárazov na chrbte. "Prvé 40 minút nebolo dosť dobré," zavrčal ich šéf ragby, ktorý sa zaujímal o viac ako len o stratu bonusových bodov.

"To je tretí týždeň za sebou, hovoríme o tom, A jeho značka musíme zmeniť. "Jeho partner Quins, Conor O'Shea, bol pochopiteľne šťastnejší v tom, ako jeho strana dostala svoje šance na prvú polovicu, s rýchlym myslením na Danny Care a Neúnavná práca jeho zadného radu nakoniec preukázala rozdiel.Chris Robshaw, vo svojom druhom zápase späť po predvianočnej dovolenky v Brazílii, získal ocenenie man-of-the-match, ale jeho tímový kolega Luke Wallace nestratil nič v porovnaní a starostlivosť o zrak bol zodpovedný za herný rozhodujúceho okamihu.

zdalo sa, že trochu na blízko premočené ľavej postrannej čiare, ale skrumáž pol zazrel malú medzeru a závitové loptu presne do priestoru pre rýchle Charlie Walker do skĺznuť cez jeho druhý pokus popo ludní. "Myslel som, že Danny znovu ukázal kúsky individuálne zručnosti, ktorú má," povedal O'Shea, tiež chválil Robshaw pre svoju odolnosť v najmenej okázalý z prostredia New Year. "Robbo dostane lepšie s hrami. Minulý týždeň bola jeho prvá hra vrátil z dovolenky…stratil opálenie už ale môžete vidieť, koľko práce sa dostane dovnútra. "

Je potrebné vyčkať, akú úlohu nová Anglicko tréner Eddie Jones má v obchode pre Robshaw a starostlivosti ako on zvažuje jeho čata Six Nations, ktoré má byť oznámené budúci týždeň.Tam bol len krátky vzhľad z lavičky pre Jacka Clifford, iný Harlekýn s testovacími ašpirácie, ale Mike Brown bol jeho obvyklý strašný seba pri plnom chrbta a Joe Marler mali plné ruky práce sa zaoberá bojovníkov tesnú hlavy, Nick Schonert.

worcestrovej dopredu, v neposlednom rade Tevita Cavubati a Donncha O'Callaghan v druhom rade, pravdepodobne si zaslúži lepšie, ale chudobný taktic ké kope do vyrobenej živote prvú polovicu jednoduchšie pre QUINS, 24-3 sa v jednom stupni, po Walker sa zastretým skorý štvrtej minúty skúsiť žonglovanie s Offload od Ross Chisholm pokračovať plodný try štrajkovú sadzieb návštevníkov

Kým Quins boli sotva dokonalé. - to nebol ten druh deň - Nick Evans bola to jeho zvykom upokojujúce samo na fly-polovicu, a to nebolo veľkým prekvapením, keď autové zoradenie drive close-rozsah pridal ďalší pokus k energetickému Wallace zbierky.Bojovníci boli tiež trepe v každom zmysle slova po pol hodine, keď ich fly-polovica, Tom Heathcote, bol narovnané zámku Charlie Matthews po gule odišiel, výzva považovaná za prijateľnú rozhodcom, Wayne Barnes, ale nie nevýrazný ryan. "Keby to bolo vonku staré Povedal by som, že tam bol spravodlivý šanca bol náročný kick-off, ale to bolo druhé rade dopredu," povedal Ryan, čo naznačuje, Matthews bol šťastie. "Zaklopal na chlapa, preboha, ke� � napadnutie chargedown s rukami dole po jeho boku."

O'Shea to videl veľmi odlišne, že trvá na tom, že jednoducho boli kolízii medzi veľkého muža a menšie. "Dalo by sa to ani spomaliť, aby to vyzeralo zle…že ide o loptu, bodka.

"Nebudem robiť Arsène Wenger. Videl som to a bolo to v poriadku. "Quins sa majú svoje centrá, George Lowe a Jamie Roberts poslaný k sin-bin, ale obaja boli za technické priestupky.

A penalty Worcester vyskúšať a 70th- minúty skóre zo Phil Dowson nastaviť skôr uchopenie povrch, než sa predtým zdalo pravdepodobné, ale to nestačilo, aby sa zabránilo QUINS dokončiť svoje 15. po sebe idúce Premiership víťazstvo nad svojimi protivníkmi.

to je presne ten typ sekvencie Ryan sa snaží zmeniť, ale tento výsledok opäť necháva pri pohľade cez rameno po Newcastlu víkendovej výhre nad vaňou a Londýnom írsky nedávne zlepšenie.Títo bojovníci vyzerajú príliš dobre, aby odišli , ale v tomto ročnom období je všetko boj.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen