Dienstag, 11. April 2017

NRL: čo treba dávať pozor na bicykli 25

Obrana premiéri South Sydney sa bude snažiť držať sa štyroch priečku proti Brisbane Betclic-Registrácia zdarma bez Greg Inglis. Nádej zostáva na vysokej úrovni Redfern kvôli návrate Issac Luke ale napriek tomu Luke bol pravdepodobne šlapku z roku 2015, Inglis zostáva oveľa dôležitejšie koliesko v stroji Rabbitohs. Vzhľadom k tomu, že do roku 2013 Rabbitohs sú 6-6, keď Inglis chýba kardinálom a myrta.

Naproti tomu Souths sú 7-5 bez Lukáša vyhral vlani grand finále bez talentovaného No9 ktorý vedie všetky hrable v bm.Tieto Rabbitohs vyzerala ako bez života, keď Inglis zranil neskoro straty z minulého týždňa k buld ogov a bol zdravo porazený aj neznámych interpretov vesty Tigers a Penrith v posledných dvoch hrách sans ich kapitánom.

S fit Broncos a prepúšťanie - rovnako ako kohúti na bridlice pre finále - zajačikovia sú zírající do hlavne dokončenie v dolnej polovici osem ich hviezdny hráč nepravdepodobné, že by v plnej kondícii ak je k dispozícii vôbec. Posledná šanca saloon

Manly sezóna - a more Eagles trénovať kariéru Geoff Toovey - pravdepodobne skončila neslávne okolností so stratou šoku do Parramatta.Dve víťazstvá - v kombinácii s dvoma strát St George Illawarra - je všetko, čo bude vidieť more Eagles hrať finále futbal na 11. rovný sezóne

Tento obrovský úloha začína v piatok a je proti prúdu Premiership čele štartového. a obľúbené titul Sydney Roosters. A Sea Eagles boli odovzdané dávku šťastia krízou zranenia, ktorá sa prehnala na Chooks s záložník Mitch Pearce a prop Jared Waerea-Hargre aves sa zraniť ísť s závesné vynútené absencie stredového Michael Jennings.

More Eagles majú sebemenší šance hrať finále futbal na 11. rovný sezóny.Sea Eagles majú báječný záznam proti kohútikom a mohli by sa držať v play-off lovu - a potenciálne stojí Roosters tretí priamy malý premiership v procese.Wests Tigers povedať Robbie Farah môže nájsť nový klub NRL v budúcej sezóne Prečítajte si viacFarah farewells verný

Rozhodnutie Wests Tigers o senzačnom výpadku šachty a kapitána Robbie Farah tento týždeň znamená, že 13-ročný veterán vyčerpá pred svojim domácim davom na poslednú chvíľu tento nedeľný popoludní. > Tigri bojujú s bojovníkmi v Campbelltown a bude fascinujúce vidieť, ako klub reaguje na novinky, že Farah bol povedal, aby buď našiel iný klub v roku 2016, alebo sa usadil do rezervnej triedy.Farah zdá súdené ísť ďalej s Južnej Sydney jeho najpravdepodobnejší cieľ.

Ve liteľ je považovaný za zátarasy charakter, ktorý bol údajne hrá úlohu v páde dvoch trénerov, ale nový mentor Jason Taylor vytiahol konečnej presilovku v ukončiť kariéru Tigers Farah.

vesty sú mladý tím, s podobnými Jamesa Tedesco, Luke Brooks, Aaron Woods a Mitch Mojžiš videl, ako do budúcnosti, a hráči sa zdajú byť za volania trénera.

V tejto hre, ktorá by mohla rozhodnúť, či Farah opustí Tigers s drevenou lyžicou alebo víťazstvo doma rozlúčku, jeho úroveň vplyvu a popularite bude obnažená s úsilím svojich spoluhráčov v nedeľu popoludní.Trestné ciele späť v móde

trestnej ciele si našli cestu späť do rugby league sa 173 nájazdoch cez 24 kôl, a to až o 31% v roku 2014. Jedná sa o najväčšiu trest, a to až o 31% v roku 2014. To je väčšina penalty pokúsili v priebehu posledných ôsmich rokov v sezóne so zvyšnými ako tímy ešte dve kolá stávajú stále viac konzervatívny

Draci a Sharks -. je tam niečo vo vode dole na juhu Sydney? - viesť cestu s 22 pokusmi každý.Broncos 2008 jediný -, ktorí sa 24 striel na dva - sa snažili viac trestných gólov za posledných osem rokov.


S Sharks boji za štyri prvé miesto proti úhorov a drakov lipnú na ôsmom mieste a ďaleko na Titánmi, očakávajú, že obaja znovu prijať konzervatívny prístup čoskoro v hre a pozrieť sa na dva body, keď k dispozícii. Tryscoring závod dole na drôt

S Alex Johnston, James Roberts a Brett Stewart striasol, bitka, aby sa stal top tryscorer NRL je závod v dvoch medzi Parramatta Semi Radradra a Canterbury Curtis Rona.

Eels Flanker má hranu o jeden štyroch-pointer napriek Parramatta, že z finále tvrdení, zostavovanie svojich 21 pokusov za pouhých 16 hier.Ak má ju na to stane druhým Parramatta hr� �čom na kluse vyhrať slávu po rozvíjajúcich NFL superstar Jarryd Hayne trumfl zhodujú v minulom roku.

Rona, v jeho prvom ročníku s Bulldogs, má 20 pokusov a má tri pokusy cez posledné dva týždne. Bol jedným z nákupov v roku. Vidieť tieto dva skóre bolo vrcholom v roku 2015 a sledoval tento boj bude vrcholom cez posledné dva týždne pravidelného obdobia.

Stávkové bonusy Betclic

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen