Freitag, 14. April 2017

Kevin Pietersen: Rozhodnutie Anglicku klesnúť Ian Bell Južnej Afriky je úbohé

Kevin Pietersen zasiahla pri selektorov England, popisujúci ich rozhodnutie upustiť Ian Bell z testovacieho čaty turné Južná Afrika bude budúci mesiac ako "úbohé".

Potom, čo zaznamenal len jeden test storočia od júla 2014 Bell zostalo z 16-man párty vo štvrtok po neuspokojivom série proti Pakistanu, v Spojených arabských Emirates.Ian Bell bude bojovať o miesto po páde z Anglicka testovacieho čaty viac

Pietersen, ktorého vlastné medzinárodné kariéra prišla do konca nasledujúceho Anglicka katastrofálnej Ashes porážke v Austrálii, kritizoval toto rozhodnutie na sociálne médiá.

"som vlastne sedí tu veľmi, veľmi, veľmi otrávený," povedal cez Brea theSport.

"ako si môžete vziať niekoho, kto hral viac než 100 testovacích zápasoch a máte najväčšiu sériu skúšok naráža na stranu No1 na svete a môžete ho klesnúť?Nechajte ho von z turné?

"Je to úplne smiešne. Chápem, ako ľudia hovoria, že nemusí mať zaznamenal niektoré beží na chvíľu, ale budete hrať Južná Afrika v Južnej Afrike - jeden z najlepších bowling útokov, ktoré je unikal v posledných niekoľkých rokoch. Musíte vziať ho na jeho skúsenosti. Musíš si ho vziať. Môžete ho pred tým nemala klesnúť. Ak nemá obehy po Južnej Afrike potom možno môžem nejako pochopiť, ale ja jednoducho nechápem logiku tohto "

Pietersen, ktorý znie:". Sám kapitán Cook. Môže ísť o dva roky bez toho, aby test set, ale vie hrať každý zápas.Čo sa týka Belly, bojuje trochu - dostal sto, čo deväť alebo 10 stretnutiach pred? - ale to nie je dosť dobrý, aby si na cesty Južná Afrika? Myslím, že j e to úbohé a myslím, že to bolo ťažké urobiť tu a ľudia potrebujú začať s tvrdý pohľad na seba. "


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen