Samstag, 15. April 2017

McLaren by nezastavil Lewisa Hamiltona tak dlho, "hovorí Ron Dennis

Generálny riaditeľ a predseda McLaren Group, ktorý opisoval seba ako bytie ako "náhradné otec" na trojnásobný majster sveta, pokračoval hovoriť: "Keby bol v McLarene, že by nemal byť správať taký, aký je, pretože by nemalo byť dovolené, aby…je striasť nejaké reťaze nechcel mať. "

Hamilton pripustil v Brazílii pred dvoma týždňami, že jeho nedávne dopravnej nehody v Monaku, keď jeho 200 mph Pagani Zonda superautá zrazila tri zaparkované autá je "výsledkom ťažké párty a nie moc odpočinku za týždeň a pol." A dodal: "Som trochu run-dole.. Bol som non-stop a snaží sa prispôsobiť tréning v rovnakom čase a nie dostať veľa spánku "Lewis Hamilton prezrádz a ambície:, Ja naozaj efektné závod v Nascar jednom dni'Více

ešte pred jeho nehodou, a potom, čo vyhral Grand Prix USA udržať svoj titul, vodič Mercedes priznal sa teší trochu hedonistickej životný štýl. "Bol som sa teší tento rok ako…keby len vedela," povedal. "Bol som sa teší v tomto roku, ako by to bol môj posledný. Bolo to neuveriteľné.Je to len tvrdo pracovať, hrať tvrdo. "Na otázku bulvárne noviny, keby byl,souložil out'usmál sa a obrátil oči k stropu.


Dennis, vo svojom prejave na výročnej konferencii Marketing spoločnosti v Londýne , zdalo trochu nevýrazný, všetky tieto veci. Bol to on, samozrejme, ktorý podpísal Hamiltona vo veku 13 a pod dnes už 68-ročného vedením, Hamilton robil jeho Formula One debutovať v roku 2007 chýbať na majstrovstvách sveta o jediný bod. On by pokračoval vyhrať svoj prvý titul v nasledujúcom roku.

Dennis povedal Hamilton mal občas preč "z koľají", pretože minul "formatívne" časť svojho detstva, aby sa stala Bet365-Otvorte si účet na svetovej úrovni pretekár.Potom sa opýtal, či pohľadu Hamiltona ako "špinavé slovo", odpovedal: "Nie, samozrejme že nie. . Pozerám sa na neho so zmiešanými pocitmi "Pri spätnom pohľade vodiča McLaren dní Dennis dodáva:" Bola to zaujímavá skúsenosť pre každého, a to nebolo celkom hladká a harmonická, a ja nesúhlasím všetkým, čo robí alebo hovorí , Ale napriek tomu, veľkí športovci sú skvelé, pretože obete, ktoré musia vykonať. A niekedy aj obete sú vo veľmi formatívne časť svojho detstva [preto], že nie vždy vynorí so všetkými správnym spoločenského procesu alebo správania alebo tendencií, ktoré sa vám páčia. "Facebook Twitter Pinterest Lewis Hamilton a Rona Dennisa na Nürburgringu v roku 2007 [Foto: Mark Thompson / Getty Images

To vyvoláva otázku: Hamilton bude vyhrávať preteky a šampionáty, keby bol ešte jazdec McLarenu? Jeho odchod z tímu Woking založeného na konci roku 2012 sa zhodoval s nimi ísť do strmého poklesu. Mercedes, na druhej strane, bol spád keď podivuhodný dielo predchádzajúce šéf tímu Ross Brawn.

Vzhľadom k tomu víťazstvu v Austine v Texase, aby si zaistil šampionát v tejto sezóne je, Hamiltonov sezóna morský off. Jeho tímový kolega a hlavný rival, Nico Rosberg, ktorý vyhral posledné dva preteky, v Mexiku a Brazílii. Nemecká tiež vzala posledných päť tyčí.

Bet365-Podrobnosti

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen